Menu

Kampoplæg ude mod FC Thy-ThistedQ 15/08-20

image FOTO BlumePress
Cheftrænere Anders Jensen
12. august 2020 kl. 18:58

Kampoplæg ude mod FC Thy-ThistedQ 15/08-20

Første udebane tur går til Thisted

Efter første hjemmekamp i lørdags mod Brøndby IF er det nu tid til at Kolding skal på sin første udebanetur, denne gang går turen til Thisted og Sparekassen Thy Arena, hvor sidste sæsons pokal finalister FC Thy-ThistedQ er modstander.

Sidste gang de to klubber mødtes var på i Sydbank pokalen semifinale, hvor FC Thy-ThistedQ vandt med 1-0, et mål scoret af Rikke Dybdal efter 12 minutters spil. Da de to hold sidst mødte hinanden i ligaen, var det Kolding der tog en udesejr med hjem på 2-0 fra Thisted, på mål af Laura Faurskov og Mathilde Gaarn Hansen.

Kolding går ind til kampen med et nederlag i bagagen mod Brøndby IF på 2-1 på en varm dag og hård fight. Koldings første mål i sæsonen blev scoret efter et hjørnespark af Molli Plasmann i anden halvlegs overtid.

FC Thy-ThistedQ fik den bedst mulige sæsonstart da de på udebane slog de forsvarende mestre fra Fortuna Hjørring med 2-0 på to mål af Rikke Dybdal, som forsætter med at score mål, sidste sæson scorede hun 9 mål, en spiller som KoldingQ forsvaret skal holde øje med.

Kampstart klokken 15:00 og har man ikke mulighed for at komme til Thisted kan kampen ses direkte på kvindeligaens hjemmeside, men vi håber selvfølgelig at se noget KoldingQ support på tilskuerrækkerne på lørdag.