Menu

KoldingQ vendte tingene efter pausen og vandt helt fortjent

image
sportK - søndag den 1. november 18.00 - tekst Michael Juncher - FRISKT holdfoto fra KoldingQ's facebook - screenshots fra mycujoo.com
01. november 2020 kl. 19:31
FORNEMT !! : Bagud 0-1 ved pausen kørte KoldingQ på i anden halvleg og var ved at blæse FCN ud af 'Right To Dream Park'

Fodbold Gjensidige Kvindeligaen, FC Nordsjælland-KoldingQ

Sådan skal det gøres! Efter en knap så prangende første halvleg, hvor halvlegsføringen til hjemmeholdet sagtens kunne forsvares, så viste KoldingQ sig som nogle kvindfolk de sidste 45 minutter. Her blev alt sat på plads, og FCN skal da være glade for, at kampen ikke fortsatte i en ti minutters tid.

KoldingQ startede ellers ganske godt og lagde et højt pres. Men stille og roligt kom hjemmeholdet ind i kampen, og især venstrekanten Florentina Olar var fremtrædende. Ja, hun var første halvlegs mest iøjenfaldende spiller. Samtidig havde KoldingQ´s Cecilie Fløe det mere end svært over for Bryanna Reid. Fløe blev pakket godt og grundigt ind og kom aldrig til at spille rolle før pausen. Så KoldingQ blev aldrig rigtig farlige, selv om holdet havde bolden meget. Meget af tiden gik med at vise, hvor gode man er til at spille bolden rundt nede bagi. Det er fint nok. Men knap så farligt, når bolden er nede på egen banehalvdel.

FCN´s Amalle Vangsgaard scorede målet til 1-0, og det var også det, som de to hold gik til pause med. Føringen kunne forsvares, for FCN havde også et forsøg på overliggeren efter 10 minutter. Mens KoldingQ ikke havde chancer af betydning. Holdets farligste var anfører Louise Eriksen via hendes godt sparkede dødbolde, som nogle gange skabte panik i FCN´s forsvar.

PÅ HOVEDET
 
Efter pausen blev tingene vendt fuldstændig på hovedet. 1-1 blev det efter et indlæg fra Signe Hansen Baatrup. Ida Guldager var parat på riposten. Og så var det KoldingQ´s kamp resten af kampen. Der kom nyt blod og energi ind helt fremme, da Molli Plassman kom i spil. Her havde Sofie Hornemann arbejdet hårdt, men hun fik ikke meget at gøre godt med. Så ind med Plassman, det straks sørgede for uro og fare hos FCN.

Ida Guldager havde et godt forsøg, Cecilie Fløe også. Så var det Plassman igen. Men man skulle hen til det 75. minut, før det forløsende mål kom. Emma Færge, der spillede en flot kamp, sled sig til en bold, sendte en fremragende aflevering ind i feltet til Cecilie Fløe, der tørt og kølig sendte bolden ind til 2-1.
Herfra og kampen ud var der kun KoldingQ på banen.

Og afslutningen var formidabel. 3-1 blev det ved indskiftede Emma Hoppe, 4-1 sørgede Molli Plassman for, mens det var Emma Hoppe igen, der scorede til 5-1.

Sejren 100 % fortjent. Og et kæmpe cadeau til hele holdet, der stædigt blev ved og ved og blev mere og mere farlige. 10 minutter mere og KoldingQ havde væltet hele FCN´s korthus.

Som skrevet stor stor ros til hele holdet. Men dog med et ekstra plus til Emma Færge, Molli Plassman og Emma Hoppe for to gode indhop samt anfører Louise Eriksen.

Cheftræner Anders Jensen var også tilfreds.
 
- Ikke så meget tilfreds med første halvleg, hvor vi gjorde det svært for os selv med at komme forbi det andet pres. Men hele anden halvleg er vores. Det var en fin kamp, og vi fortjente sejren. Nu skal vi hjem og arbejde videre med henblik på kampen mod Fortuna Hjørring næste lørdag, sagde han.