Bliv Frivillig i KoldingQ

KoldingQ er en forening baseret på frivillige.

Vi har brug for mange frivillige, der vil være en del af KoldingQ ”Stærke - Stolte - Sammen” og dermed med til at give alle i klubben de bedst mulige rammer på og udenfor banen.

Der er mange forskellige opgaver i klubben, store og små, der skal løses og det er ikke alle opgaver, og der for har vi brug for dig.

Hvis der er en opgave, der kan passe til dig og den tid, du vil bruge som frivillig, hvad enten det er 100 timer om året eller 5 timer om ugen høre vi gerne fra dig.

Du kan hjælpe som

• Holdleder til et af vores hold
  • Kontrollør til Kvindeligakampe
  • Vagter til Kvindeligakampe
  • Sælger ved boderne til Kvindeligakampe "Fan shop"
  • Frivillig i ForældreQ, der blandt andet arrangerer bankospil, salg til støtte for ungdomsarbejdet
  • Fan Club
  • Ansvarlig for boldpiger til Kvindeligakampe

Vi tilbyder

• Du bliver en del af en #Stærke - Stolte - Sammen der arbejder målrettet for at skabe optimale rammer for alle i KoldingQ
  • Du kan være med til udvikle foreningen og skabe fremtidens KoldingQ
  • Du vil få hjælp til at komme i gang med arbejdet og til at danne netværk i klubben
  • Du vil få mulighed for gratis adgang til Kvindeligaens kampe på KoldingQ Stadion Fynske Bank Arena.
  • Frivillig i KoldingQ

• Navn *