KoldingQ søger nyt trænerteam til Jyllandserie Kvinder

KoldingQ søger trænere pr. 1/8-2021
- Chef og assistent for Jyllandserie Kvinder
Holdet består af 23 piger der træner 2 gange i ugen og med mulighed for optræning til klubbens andet hold (U-Truppen), I vil også modtage piger til optræning fra klubbens U18DM trup.
Der arbejdes på også at tilmelde et 7 mandshold, så alle får mulighed for et kamp tilbud.
Det forventes, at du som chef kan træne 2 gange om ugen + 1 kamp. Som assistent forventes det, at du også kan deltage 2 gang om ugen + 1 kamp.
Der er ingen krav om uddannelse, men vi tilbyder uddannelse både internt og eksternt.
Udover kurser og intern sparring tilbydes der også løn og tøjpakke.
KoldingQ er en klub med 160 medlemmer og vægter det sociale højt med fællesspisninger og andre sociale tiltag.
Har dette interesse og vil du gerne høre mere om de enkelte hold, skal du kontakte Peter Terp på pt@koldingq.dk